En kvinde i en bunke plastikaffald ved havet;

en gal posekone eller en spåkvinde ?

Fortid, nutid og fremtid taler gennem hende og til os.

Skuespiller, sanger og historiefortæller Katrine Faber fra Teater Viva, DK spiller sin nye onewoman-performance; en overraskende teaterforestilling med monologer, fortællinger, sange, dans og elektroniske tracks.

Forestillingen udforsker resonansen mellem natur, mennesker, kroppe og

tiden. Faber har samlet inspiration til forestillingen på ophold i Grønland og Island og med tak til angakokken i inuit-kulturen og vølven i den nordiske kultur lader forestillingen tiderne mødes og sangen forbinde verdenerne.

Med sange og fortællinger fra Grønland, Island, den Moderne Civilisation og det urgamle nordiske Edda-kvad tages publikum med ind i en stærk og sanselig montage om forandringer og kriser, slutninger og nye begyndelser.

Jeg er glad for at det grønlandske publikum får mulighed for at se denne forestilling og jeg kender Katrine Faber som en rigtig dygtig skuespiller og historiefortæller, så der er noget at glæde sig til, siger Teaterchef Susanne Andreasen.

Varighed: ca 55 min.

Sprog: Engelsk
Billetter kan købes på nuis.safeticket.dk

PRESSEKONTAKT:
Susanne Andreasen, Grønlands Nationalteater, tlf. 38 13 70 / 58 88 49 e-mail susanne@nuis.gl eller Manasse Berthelsen, tlf. 279941 email manasse@nuis.gl

Vedhæftet plakat for arrangementet