Holdet fra Nunatta Isiginnaartitsisarfia kunne desværre ikke nå frem til Paamiut i går og derfor er vi nødt til at aflyse dagens forestilling. Årsagen til forsinkelsen i går skyldes, at vi ikke kom rettidigt afsted fra Ilulissat på grund af tåge og derfor nåede vi ikke flyet videre til Paamiut.

Det er altid rigtig ærgerligt at måtte aflyse en forestilling, men vi er jo ikke herre over vejret. Vi har dog planer om at genopsætte forestillingen Homo sapienne til næste år, hvor vi vil vise forestillingen i de byer, som vi ikke lykkedes at komme til i år samt Nordgrønland og Østgrønland.

Holdet er nu i Nuuk og tager til Maniitsoq i morgen med båd og viser forestillingen både lørdag og søndag på skolens aula, for derefter tager til turnéens sidste by Sisimiut.

Skriv en kommentar

CVR 32459552 © Alle rettigheder forbeholdt Nunatta Isiginnaartitsisarfia, 2018 Powered by Nuna Media Designs.