Den 1. Oktober 2020 afleveret Nunatta Isiginnaartitsinermik Ilinniarfia indstillingen til ny studieordning for en tre-årige skuespilleruddannelse til repræsentant for Departement for Uddannelse Carl Egede Bøggild.

Dette er afslutning på flere års arbejde som startede allerede i 2017. Nunatta Isiginnaartitsisarfia – Nationalteatret og Uddannelsesråd ved Nunatta Isiginnaartitsinermik Ilinniarfia – Skuespillerskolen, er alle utrolig stolte af det færdige arbejde.

“Vi glæder os til samarbejdet med Departementet for at færdiggøre arbejdet og starten på professionalisering af Grønlands skuespilleruddannelse” udtaler skuespillerskolens leder Ruth Montgomery-Andersen afslutningsvis.

Skriv en kommentar

CVR 32459552 © Alle rettigheder forbeholdt Nunatta Isiginnaartitsisarfia, 2022 Powered by Nuna Media Designs.