Teatret

Læs mere om Nunatta Isiginnaartitsisarfia

Uddannelsen

Læs mere om hvordan optagelsesprøven fungerer

Trails And Tales 2021

A historical city walk in a theatrical setting. Theater and history combined. August 15th to September 5th 2021 The audience is drawn into a dramatic depiction of life in Greenland and Nuuk all the way

Læs mere »

Se vor tidligere forestillinger

Er Det første gang du skal Besøge Nunatta Isiginnaartitsisarfia?

Her giver vi dig nogle gode råd til hvordan du kan få mest muligt ud af din oplevelse på Teatret.

Kom i god tid!

Planlæg din transport til Teatret, så du ikke kommer for sent. Der er parkering ved Teatret, men der kan ind imellem blive fyldt op. Hav derfor en plan for hvad du så kan gøre.

Hvornår åbner dørene? 

Vi åbner dørene til vores hyggelige foyer en time før forestillingens start. Her kan du købe billetter og benytte vores garderobe og toiletter. Du kan også læse programmet til dagens forestilling. 

Hvornår lukker dørene? 

Vores forestillinger stater til tiden og vi lukker ikke publikum ind som kommer for sent. Det gør vi ikke af hensyn til skuespillerne og de andre publikummers oplevelse.

Fotografering

Fotografering og video-lydoptagelse er ikke tilladt under forestillingerne. Vi har altid både billeder og video fra vores forestillinger på vores facebookside og hjemmeside.  

Støj

Teater er en levende kunstart. Det betyder at man som publikum får en tæt oplevelse med de mennesker der er på scenen. Den oplevelse går begge veje – fra scenen kan man også se, høre og fornemme publikum. Hav derfor respekt for oplevelsen og vent med at kommentere stykket før pausen eller bagefter. Overvej også om slikposen knitrer uhensigtsmæssigt meget og dobbelttjek at din telefon er slukket eller på flight-mode. 

Pauser

Ved længere forestillinger kan der være indlagt en pause midtvejs, hvis der er det, så oplyses det inden forestillingens start.  

Vagt

Hvis der opstå et problem under forestillingen eller hvis du får du brug for vores hjælp er der altid en vagt til stede enten i salen eller lige udenfor. Teatrets personale vil bære en trøje med vores logo.

Del din oplevelse

Måske har forestillingen sat nogle tanker i gang, som du gerne vil dele med dine venner og familie?
Måske synes du godt om vores plakat? 

Del din oplevelse fra Nunatta Isiginnaartitsisarfias hjemmeside www.NUIS.GL og på vores Facebook side HER

CVR 32459552 © Alle rettigheder forbeholdt Nunatta Isiginnaartitsisarfia, 2018 Powered by Nuna Media Designs.